Dragon Ball Serbia

Prvi Dragon Ball Forum u Srbiji,kako biste videli KOMPLETAN sadrzaj foruma morate se registrovati....
 
HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 Pozzz svim fanovima....

Go down 
AuthorMessage
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSat Mar 13, 2010 8:37 pm

Ja sam novi član ovog foruma cheers baš sam tražio dugo forum kao ovaj....veliki sam obožavalac crtanog Dragon Ball i gledao sam sve epizode do onog dela kada Goku pobedi Friza....net mi je sranje i ne mogu da skidam epizode,pa bih voleo da mi objasnite kako i šta se dalje dešava u seriji....... Neutral
Back to top Go down
Legendary super saiyan

Legendary super saiyan

Number of posts : 218
Registration date : 2010-02-21

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSat Mar 13, 2010 10:54 pm

Krilin, Gohan i Bulma odlaze na planetu Namek kako bi pronašli Zmajeve kugle sa te planete s namerom da ožive svoje prijatelje. Na svom putu da se priključi svojim prijateljima u potrazi, Goku trenira sa 100 puta jačom gravitacijom od Zemljine.

Još jednom Goku stiže sa zakašnjenjem na borbu, ali taman na vreme da spasi Krilina, Gohana i Vegetu od Frizinih pomoćnika Ginju Snage (Ginyu Force). Gokua će iznenaditi napad Kapetena Ginju koji ima sposobnost da se prebacuje iz jednog tela u drugo. Ginju prvo teško ranjava sebe, pa zatim prelazi u Gokuovo telo. Goku uspeva da povrati svoje telo tako što će se podmetnuti ispred Vegete kada Ginju bude pokušao da zameni telo sa Vegetom.

Posle te borbe Gokua prebacuju u komoru kako bi ga oporavili za sledeću borbu u kojoj se bore jedni od najjačih boraca u svemiru, Vegeta i Friza. Borba Frize i Z Boraca je veoma napeta i čini se da je Friza suviše moćan za svoje protivnike. Čak i Gokuov najjači napad, Bomba duša neće imati nekog efekta na Frizu. Friza ubija Krilina i teško ranjava Pikola, ali tada Goku iznenada povećava svoju snagu i uspeva da se pretvori u legendarnog Super Sajonca. On uspeva da pobedi Frizu nekoliko trenutaka pre nego što planeta Namek eksplodira. Njegovi prijatelji koji su na Zemlji veruju da je Goku poginuo.

Android Saga [уреди]
Kada se Goku vratio na Zemlju, on se suočio sa polu-sajoncem Tranksom, sinom Vegete i Bulme. Pošto ga je iskušao u borbi, Tranks daje Gokuu lek koji će ga žaštititi od bolesti koja će ga zadesiti u budućnosti. Takođe će ga upozoriti na dva androida koji će se pojaviti na Zemlji za tri godine i koji će imati zadatak da unište Zemlju.

U toku borbe sa Androidom #19 Goku je mnogo bolji i jači, ali iznenada ga sustiže bolest na koju ga je upozorio Tranks i on se povlači iz borbe. A Androida #19 uništava Vegeta. Goku je sve borbe sa androidima propustio zbog bolesti.

Kada je Sel apsorbovao Androida #17 i transformisao se u svoju drugu formu, Goku, Gohan, Vegeta i Tranks odlaze u Hiperboličnu vremensku komoru gde će trenirati godinu dana (a za to vreme na Zemlji če proći jedan dan). Vegeta i Budući Tranks prvi ulaze u komoru. Oni su toliko ojačali da su se jednostavno poigravali sa Selom u njegovoj drugoj formi. Vegeta dozvoljava Selu da apsorbuje Androida #18 kako bi bio još jači jer Vegeta ne želi da se bori sa slabim protivnikom. Sel se posle transformacije pretvorio u Perfektnog Sela, i tada su Vegeta i Tranks shvatili da ne mogu da se bore protiv Sela jer je suviše jak za njih.Umesto da ih dokrajci Sel organizuje turnir -Cell games-.Na tom turniru Goku će uspeti da se suprotstavi Selu, ali ni to nije dovoljno da se porazi Sel. Zato Goku odlučuje da u borbu pošalje Gohana koji ima samo 11 godina. Goku čak smatra da je Gohan jači od njega jer je on sada u napretku sa snagom i on značajno jača kada je ljut.

Gohan se veoma dobro borio sa Selom i bio je isprovociran od Sela da postane Super Sajonac 2, ali Gohan ga nije pobedio kada je imao priliku. Goku je prisiljen da se uključi u borbu i koristi svoju tehniku Trenutno Prebacivanje (Instant Transmission) kada je Sel hteo da izvrši samouništenje i samim tim da uništi Zemlju, ali Goku uspeva da izvrši svoju tehniku prebaci Sela i sebe kod Kralja Kaja gde Sel eksplodira unistavajuci sebe i planetu Kralja Kaja,Gokua i Kralja Kaja. Taman kad su svi mislili da je gotovo Sel sa vraca joc jaci nego ranije.Posle teske borbe Gohan uz pomoc svih ostalih uspeva da konacno porazi sela.

Bu saga [уреди]
U zagrobnom životu Goku je proveo nekoliko godina na Drugom Svetu kako bi trenirao i učio. Tamo je upoznao nove prijatelje koji su došli sa svih strana Univerzuma i koji su bili idealni za borbu. Trenirajući sa njima, Gokuova snaga se drastično povećala. Jednog dana Goku dobija specijalno odobrenje da učestvuje na Turniru svetskih borilačkih veština ali samo jedan dan. On tamo susreće Videl, Gohanovu devojku iz srednje škole, koja je izgubila od boraca koji su jači od nje, Spopovica i Jamua. Njih je kontrolisao zli čarobnjak Babidi.

Superiorni Kai i njegov pomoćnik Kibito upozoravaju Z borce na Babidijev plan da oživi veoma opasnog monstruma, Madžin Bua. Z borci prate Spopovica do Babidijevog broda. Kada su ušli u brod, oni su morali da se bore sa Babidijevim pomoćnikom Daburom, kraljem svih demona, koji može da pretvori ljude u kamen.

Uz pomoć Babidija, Vegeta ponovo prlazi na stranu zla (Babidi ima sposobnost da kontrolise zlu stranu Vegetinog srca) i Goku je primoran da se bori sa Vegetom kao Super Sajonac 2 u dugo očekivanoj borbi. Goku zaustavlja borbu kada saznaje da je Madžin Bu (ovo je prva forma koju ćete videti, Debeli Bu) pušten i da se udružio sa Vegetom kako bi porazio Bu-a. Vegeta udara Gokua kako bi se on samo suočio se Buom. U toku borbe Vegeta ne može u potpunosti da da parira Buu i zato odlučuje da izvrši samouništenje kako bi ubio i sebe i Bua. Napad nema efekta na Bua jer se posle njega regeneriše.

Ubrzo posle buđenja, Goku ne može da oseti ni Vegetu ni Gohana i zato pretpostavlja da su poginuli. Zato odlazi kod Kamija i tamo ga leči Dende. Kada su se svi okupili, Goku im saopštava loše vesti. Sa malo vremena na Zemlji Goku odlučuje da nauči Tranksa i Gotena umetnosti spajanja (fuzije) koju je naučio na Drugom svetu tako da oni mogu imati neke šanse protiv Bua. Kada se Bu sprema za novo uništenje, Goku odlučuje da dozvoli Tranksu da ode do Zapadnog grada kako bi uzeo zmajev radar pre nego što ga uništi Bu zajedno sa celim gradom. On govori Buu da će u roku od dva dana dobiti protivnika koji će se boriti protiv njega. Goku pred svima pokazuje svu svoju snagu kao Super Sajonac 3. Goku je tada bio mnogo jači od Bua, ali ta transformacija mu je oduzimala mnogo energije i skraćivala vreme na Zemlji. Kako bi pomogao ljudima koji su ostali na planeti, Goku moli Bua da sačeka dva dana dok se ne pojavi borac koji će se boriti sa njim.

U posmrtnom životu Goku saznaje da je Gohan živ i da trenira kod Superiornog Kaja. Dok Gohan trenira, Goku posmatra borbu na Zemlji kroz kristalnu kuglu. Gohan, koji je svoju snagu mnogo pojačao, odlazi na Zemlju kako bi se suočio sa Buom. Ali on biva prebaren od strane Bua, pa zato Rou Dai Kaioshin odlučuje da da svoj život kako bi Goku ponovo oživeo i otišao da Zemlju. Goku dobija Potaru (minđuše za fiziju) sa planom da izvrđi fuziju sa Gohanom. Ali Gohan gubi minđušu, i dok je traži, Goku odlučuje da se pretvori u Super Sajonca 3. U toku borbe Bu je apsorbovao Gohana.

U to vreme Vegeta biva oživljen i Goku odlučuje da sa njime izvrši fuziju. Novi borac se zove Vegeto.

Vegeto je mnogo nadjačao Super Bua, ali mu kasnije dozvoljava da ga apsorbuje u sebe kako bi spasao Gohana, Gotena, Tranksa i Pikola. U unutrašnjosti Bua, Vegetova transformacija prestaje da deluje. Dok su bežali sa svojim prijateljima, Vegeta uspeva da iz Super Bua izbaci Debelog Bua i samim tim Super Bua pretvori u Kid Bu-a.

Pre nego što će Kid Bu uništiti Zemlju, Kibito Kaj uspeva da preostalo stanovništvo Zemlje prebaci na svoju planetu. Ali pošto je planeta Zemlja uništena, samim tim su poginuli i Pikolo, Gohan, Goten i Tranks. Kid Bu uspeva da ih pronađe i tada Goku odlučuje da mu se suprodstavi. Ali Goku nije bio ni približno jak kao Bu pa je morao da pređe u svoju Super Sajonsku formu 3 da bi mu se ravnopravno suprotstavio. Ovde Vegeta priznaje da je Goku zaista jači od njega i da je to što je bio na Zemlji umesto na Vegeti (planeti) napravilo od njega boljeg ratnika od onoga što je on ikad bio. Međutim ni u super sajonskoj formi Goku ne može da parira Kid Buu jer je izgubio veliku energiju zbog transformacije.

Zato Kibito Kaj i Dende putem tehnike trenutnog teletransporta idu na planetu Namek,skupljaju zmajeve kugle i od zmaja Polunge traže da stvori novu planetu Zemlju i da oživi pobijene Zemljane.Polunga je to uradio i onda je Goku rekao Dendeu putem telepatije da zaželi da mu Polunga dadne snagu.Na to zmaj Polunga odgovara da mu samo može vratiti izgubljenu snagu.Snaga mu se vraća,a onda Goku formira Genki Dama napad i zamoli sve Zemljane da mu dadnu energiju tako što će podići ruke ka nebu.Zahvat uspijeva i Kid Buu je uništen,a Goku u tom trenu zaželi da se Kid Buu reinkarnira u dobrog čovjeka da bi se opet borio sa njim.

Od tad su prošle godine,na turniru borilačkih veština se pojavljuje Goku sa unukom,Gohanovom petogodišnjom kćerkom Pan koja se je takođe prijavila na turnir.Na turnir se je prijavio i desetogodišnji dečak Uub koji je zapravo reinkarnacija Kid Buua.Goku odmah shvati ko je on i bori se sa njime.Videvši koliki ima potencijal,odlazi sa njim da ga trenira.Ovde se Zmajeva Kugla Z serijal završava.
Back to top Go down
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 12:43 pm

auu ovo je bilo opširno....Hvala ti puno....sad imam još veću zelju da odgledam ovo bounce ....samo nzm kako ću jer mi je net sranje... Sad
Back to top Go down
Legendary super saiyan

Legendary super saiyan

Number of posts : 218
Registration date : 2010-02-21

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 1:43 pm

Pa jel mozes bar da gledas klipove na forumu?to su najjace borbe iz DBZ-a.I ovo sve je sa vikipedije.
Back to top Go down
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 2:33 pm

ma mogu ali otvara mi jedan video 20 min....256 kbs mi je brzina a ne vuče ni toliko.....ma užas affraid
Back to top Go down
Legendary super saiyan

Legendary super saiyan

Number of posts : 218
Registration date : 2010-02-21

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 3:16 pm

Snas, nisam ni ja gledo ceo DBZ. Gledo sam takodje do borbe sa frizom.Posle sam samo gledo klipove najjacih borbi.Mogu nke da ti posaljem mailom,ali sam na na forumu sam na netu samo vikendom
Back to top Go down
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 3:20 pm

ma ne moraš da se mučiš...probaću da se snađem već nekako......Hvala ti svejedno.... Wink
Back to top Go down
Legendary super saiyan

Legendary super saiyan

Number of posts : 218
Registration date : 2010-02-21

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 3:39 pm

Jel verujes u DB AF?
Back to top Go down
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 4:32 pm

ma ne bre.....čuo sam za to......hehe Laughing
Back to top Go down
Legendary super saiyan

Legendary super saiyan

Number of posts : 218
Registration date : 2010-02-21

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 4:44 pm

Ja sam verovo, ali vise ne, ima lista epizoda,a nigde da se gleda ni jedna. Zli goku! Raditz super saiyan 3 kako da ne!
Back to top Go down
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 6:32 pm

hehe...a jbg Laughing ....a bilo bi dobro da ima...... bounce
Back to top Go down
Future Trunks

Future Trunks

Number of posts : 194
Age : 28
Lokacija : Krusevac
Registration date : 2010-03-05

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeSun Mar 14, 2010 11:34 pm

Pa pozdrav i tebi bas mi je drago da imamo novog clana posto ovaj forum je u zadnje vreme zanemeo pa nemam sa kim da delim misljenja o DB. Nadam se da cemo malo pogurati ovaj forum. Pa meni je bezicni net 512/256 kb/s ali to je toliko sporo nesto da vecinu puta jedan klip ocitava i sat vremena ali toliko volim DB da me to nije sprecilo da odgledam ceo DBZ i GT serijal na you tube posto su klipovi iz dva dela pa brze ocita. Imam ceo dbz serijal 291 epizodu i sad skidam gt on ima 64 epizoda , i nekoliko filmova o db nisam sve stigo da skinem pa ako mogu nekako da ti dam ,narezem ili posaljem , poslao bi ti sto ne bih bilo kome.
A sto se tice DBAF nema to nista sto fanovi rade mora to neka prava producijska kuca da nacrta i napravi kao sto je Akira Toriyama uradio sa DB on je to izmislio.
Nama treba pravi anime crtac xexe. mozda nekad naprave novi DB serijal. cekacemo...


Last edited by Saiyan Stewcha on Sun Mar 21, 2010 9:28 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
http://ninjawayserbia.darkbb.com/
Future Trunks

Future Trunks

Number of posts : 194
Age : 28
Lokacija : Krusevac
Registration date : 2010-03-05

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeMon Mar 15, 2010 1:30 am

A sto se tice DBAF nema to nista sto fanovi rade mora to neka prava producijska kuca da nacrta i napravi kao sto je Akira Toriyama uradio sa DB on je to izmislio.
Nama treba pravi anime crtac xexe. mozda nekad naprave novi DB serijal. cekacemo...
Back to top Go down
http://ninjawayserbia.darkbb.com/
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeMon Mar 15, 2010 6:41 pm

ajoooooooooj to bi bilo super kad bi mogao da mi pošalješ uffffff mogao bih da odgledam sve....... bounce bounce cheers .......ali kako bre Sad treba narezat to sve i kako da mi posaljes a da te ne košta ništa....... Mad Sad ...jbg svejedno hvala.......a znaš kako mi je onda moja brzina je 256/128 oooo da....otvaralo bi mi jedan klip 100 god. a još ne vuče ni toliko....šta da ti kažem užas....... Mad Mad

Ufff al bi bilo moćno kad bih snimili još koji nastavak bounce ......jujuju ali dobro ima vremena prvo da ja odgledam ove stare epizode pa ćemo onda da vidimo za nove...... Laughing
Back to top Go down
Future Trunks

Future Trunks

Number of posts : 194
Age : 28
Lokacija : Krusevac
Registration date : 2010-03-05

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeMon Mar 15, 2010 8:30 pm

Pa DBZ zauzima 14 gb svaka epizoda od 45-50 mb to je 4 dvd sta to nije nista mnogo, nzm mozda bi postom moglo tako nesto nzm odakle si. Taj serijal sam skidao sa torenta skoro 4 nedelje ali isplatilo se jer je snimak ekstra.
Pa bilo bi dobro ali prvo probaj da odgledas sve dbz i gt i filmove, ja sam prvi serijal gledao na pinku. dobro ima i ovaj film nzm da li si gledao. Probaj snadji se kako mozes i odgledaj dbz i gt pa filmove dobro je stvarno. Ja sam to pre gledao bas kao ti do friza na pinku i tek sad na jesen kad sam uveo net mogao sam da odgledam sve epizode. Kad si obicno na forumu da se ispricamo malo ovako sam sam uvek na forumu lici mi na grad duhova nema nikog xexe Very Happy Very Happy Very Happy cheers
Back to top Go down
http://ninjawayserbia.darkbb.com/
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeWed Mar 17, 2010 8:41 pm

pa da poštom bi valjda moglo........a ja sam ti tu iz okoline Sombora......ufff baš bi bilo super kad bi mogao to da mi pošalješ pa da odgledam te sve epizode........jujuju bounce bounce bounce super bi bilo.......hehe

eeee nije me bilo par dana istekao mi net....pa nisam stigao da uplatim ranije.......a ja sam ti na netu skoro pa stalno.....hehe
Back to top Go down
Future Trunks

Future Trunks

Number of posts : 194
Age : 28
Lokacija : Krusevac
Registration date : 2010-03-05

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeWed Mar 17, 2010 8:50 pm

Pa i ja sam ti skoro stalno po forumu zekim ovde xexe. Pa ja sam iz okoline Krusevca postom bi moglo sigurno nzm ako mi verujes odavno nisam slao postom zaboravio sam i kako to ide xexe
Back to top Go down
http://ninjawayserbia.darkbb.com/
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeWed Mar 17, 2010 9:27 pm

hehe......pa i ja isto nisam dugo slao ništa.....hehe ali znam kako to ide odprilike.......hehe

jel imaš MSN???
Back to top Go down
Future Trunks

Future Trunks

Number of posts : 194
Age : 28
Lokacija : Krusevac
Registration date : 2010-03-05

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeWed Mar 17, 2010 11:30 pm

Pa cu se raspitam kako pa cu probam da posaljem.
Nemam MSN, imam facebook tu i onako visim po ceo dan jos to mi fali xexe.
Back to top Go down
http://ninjawayserbia.darkbb.com/
BorHen Z

BorHen Z

Number of posts : 23
Registration date : 2010-03-13

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeThu Mar 18, 2010 11:24 am

ajde molim te probaj nekako da pošalješ to bi bilo super........uffff baš bih da odgledam sve epozode Dragon Ball Z...... bounce bounce bounce
Back to top Go down
Future Trunks

Future Trunks

Number of posts : 194
Age : 28
Lokacija : Krusevac
Registration date : 2010-03-05

Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitimeThu Mar 18, 2010 1:06 pm

Hocu probacu sta to cetri diska nzm kako ide to...
Back to top Go down
http://ninjawayserbia.darkbb.com/
Sponsored content
Pozzz svim fanovima.... Empty
PostSubject: Re: Pozzz svim fanovima....   Pozzz svim fanovima.... Icon_minitime

Back to top Go down
 
Pozzz svim fanovima....
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dragon Ball Serbia :: Dragon Ball Serbia :: Upoznavanje-
Jump to: